Skip to main content

MEET THE TEAM

Endodontoloog

Michiel Neirynck studeerde in 2012 af als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent. In 2015 behaalde Michiel de beroepstitel Tandarts-specialist in de Endodontologie aan de Universiteit Gent na een drie jaar durende specialisatie-opleiding. In 2019 startte Michiel een verwijspraktijk samen met Sophie Moerman. Tot dan werkte Michiel in twee groepspraktijken waar naast het uitvoeren van de endodontische behandelingen ook ruime ervaring in het multidisciplinaire werkveld werd opgedaan.

Orthodontist

Sophie Moerman studeerde in 2012 af als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent. Sophie werkte eerst een jaar als algemeen tandarts. Eind 2013 startte Sophie een 4 jaar durende voltijdse specialisatie-opleiding orthodontie aan de Universiteit Gent, waar zij de beroepstitel Tandarts-specialist in de Orthodontie behaalde. Sophie werkte ook deeltijds in AZ Sint-Jan Brugge. Sophie werkte in een groepspraktijk en deeltijds in AZ Sint-jan Brugge. In 2019 startte Sophie een verwijspraktijk met Michiel Neirynck. Sophie werkt ook deeltijds in AZ Sint-Jan Brugge, waar zij samenwerkt met de dienst Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

Tandartsassistente

Magalie Lahousse staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel. Magalie werkt mee in de praktijk sinds de opstart van de praktijk.