Skip to main content

MEET THE TEAM

TANDARTSEN

Endodontoloog

Michiel Neirynck studeerde in 2012 af als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent.

In 2015 behaalde Michiel de beroepstitel Tandarts-specialist in de Endodontologie aan de Universiteit Gent na een drie jaar durende specialisatie-opleiding.

In 2019 startte Michiel een verwijspraktijk samen met Sophie Moerman. Tot dan werkte Michiel in twee groepspraktijken waar naast het uitvoeren van de endodontische behandelingen ook ruime ervaring in het multidisciplinaire werkveld werd opgedaan.

Orthodontist

Sophie Moerman studeerde in 2012 af als algemeen tandarts aan de Universiteit Gent. Sophie werkte eerst een jaar als algemeen tandarts.

Eind 2013 startte Sophie een 4 jaar durende voltijdse specialisatie-opleiding orthodontie aan de Universiteit Gent, waar zij de beroepstitel Tandarts-specialist in de Orthodontie behaalde.

In 2019 startte Sophie een verwijspraktijk met Michiel Neirynck. Sophie werkt ook deeltijds in AZ Sint-Jan Brugge, waar zij samenwerkt met de dienst Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie en deel uitmaakt van het schisisteam.

ORTHODONTIST

Charlotte Marechal studeerde in 2017 af als algemeen tandarts aan de KU Leuven.

Daarna volgde Charlotte een 4 jaar durende voltijdse specialisatie-opleiding orthodontie aan de Universiteit Gent, waar zij in 2021 de beroepstitel Tandarts-specialist in de Orthodontie behaalde.

TANDARTSASSISTENTES

TANDARTSASSISTENTE

Annelien Demuynck staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel.

TANDARTSASSISTENTE

Melanie Huys staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel.

TANDARTSASSISTENTE

Amber Braeckevelt staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel.

TANDARTSASSISTENTE

Ellen Huwel staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel.

TANDARTSASSISTENTE

Ruth Cosyn staat in voor de ontvangst van de patiënten en het plannen van de afspraken. Zij helpt ook mee tijdens de behandelingen aan de stoel.